gmo-babies

Er dette homo-agendaens egentlige formål?

 

Human farming i yderste konsekvens. For en sikkerheds skyld overlades den menneskelige reproduktion til lægerne og videnskaben. Hermed får staten/eliten den totale kontrol over besætningen på gården.

George Orwells kontrol- og overvågningssamfund er jo allerede fuldt ud implementeret. Befolkningen har langsomt accepteret kontrolkonceptet, fordi formålet jo tydeligvis er, at beskytte befolkningen mod de evige trusler fra de usynlige terrorrister.

Et samfund hvor videnskaben har overtaget kontrollen med den menneskelige reproduktion er grundigt beskrevet så tidligt som i 1932 hvor Aldous Huxleys roman “Fagre nye Verden” udkom.

Scenen i romanen er London, nogle hundrede år efter Ford og mennesker fremstilles efter Fords samlebåndsmetode. Kvinder får udtaget deres livmoder, når der skal produceres børn. Genmanipulation og mental kontrol sikrer borgerne og samfundet mod overraskelser. Kærlighed er afskaffet og lykke er tilgængelig i pilleform.

Bogen har lige siden givet masser af stof til eftertanke og debat.

Ønsker vi overhovedet sådan et samfund?

Det er nok ikke længere spørgsmålet. Det kommer ind af bagvejen, idet vi jo er nødt til at sikre homosexuelle mænds rettigheder.

 

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *